Geopend vanaf 10.00 uur. Lunch vanaf 12.00 uur.
À la carte dineren vanaf 17:00 uur
Reserveer met de rode knop of bel 0345 - 638080
Heerlijk dineren bij Dirk
Onze chef-kok kiest zijn ingrediënten zorgvuldig voor je uit en heeft een voorkeur voor eerlijke en heerlijke producten uit de omgeving. Zijn streven is om jou in alle opzichten te laten zeggen: ‘Dat smaakt naar meer.’ Heb je vragen over onze gerechten of speciale wensen, vraag het gerust aan je gastvrouw of gastheer. Hieronder vind je alle actuele gerechten op onze kaart.
7,5
7,5
14,5
7,5
7,5
waardsrund – pasta pesto – kaascrème – pijnboompitten
13
ragout – truffel – tuinkruiden
12
pastinaak – peren peperchutney – pecannoten
15
vijgentapenade – cherrytomaatjes
13
kokos – cashewnoten – couscous – harrissa dip
14,5
sinaasappel-tomaatsalade – popcorn
12
balsamico honingappeltjes – knabbelspek
14
zoetzure groenten – pikante dressing
12,5
truffelaardappel – rode portjus
24
dry aged biet – bietenjus – pastinaak
22
hert – ree – wild zwijn – peperkoek – cranberry
24,5
pompoen – paddenstoel – courgette – parmezaanse kaas
19,5
buikspek en haas – pinda – jasmijn rijst – ketjap
22,5
tomaten relish – nacho chips – little gem – cheddar
19,5
paddenstoelengehakt – kruiden – truffeljus
22
pilav van quinoa – balsamico – agavesiroop
19
waardsrund – wortel relish – little gem – bacon – Goudse kaas
21
hoisin ‘kip’ – rode ui – rode peper – bamboescheuten
18,5
3,50
4
4
4
3,50
vanille parfait – chocolade schotsen – witte chocoladesaus
8,5
frangipane – kaneelijs
9
gebakken banaan – bananenijs – spekkoek banaan – chocoladesaus
8,5
sinaasappelmousse
8,5
selectie van diverse soorten kaas met appelstroop
10,5
koffie, cappuccino of thee met 2 ambachtelijke bonbons
6,5
Wanneer er (kan vn) staat is het mogelijk om dit gerecht met veganistische producten te bereiden. Vraag onze gastheer/gastvrouw gerust naar de mogelijkheden